Om Oss

Radio Smaalenene ble i 2008 startet som ett rent hobby prosjekt av 2 kompiser, Thor Arne Hvidsten og Richard Kiserud. Målet var å skape en underholdningskanal for Indre Østfold med lokal forankring i indre Østfold, nærmere bestemt i Askim.

Etter flere år som ren nettradio ble det inngått en avtale med Radio 5 Indre Østfold AS om å benytte deres eksisterende sendernett når de ikke benyttet dette.

Egne studioer og avansert utstyr ble investert inn og satt opp i Askim, deriblant Samt lokaler ble tilrettelagt.

Studioet ble flyttet litt på etter 6 måneder i Askim ble det flyttet til eget kontor i Hærland før turen gikk videre til Mysen sentrum hvor vi delte kontor med nettavisen Mysenposten en lengre stund. Etter en lang stund ble FM-satsingen lagt ned grunnet stadige problemer med sendere som var nede, noe som ikke ga oss nok kontuitet til å tjene penger for å betale for sendernett osv..

Siden har Radio Smaalenene vært en nettradio som har stabbet og gått videre på nett. Vi har hele tiden hatt prosjektet litt i bakhodet mens vi har jobbet med å tjene til livets opphold i andre bransjer som transport. Thor Arne en av grunnleggerne av Radio Smaalenene har ikke klart å holde ting helt vekk og fikk ordnet apper til Nettradioen i 2018 som ett av hans nyttårsforsett. Så får vi se hvor veien går videre for Radio Smaalenene.

Visjonen for stasjonen er å få til en aktualitets radio som kan sette dagsordnet med Journalistikk for indre Østfold daglige med intervjuer og diskusjoner med aktuelle personer og politikere av dagsaktuelle temaer. Samtidig er ønske å fylle opp podcast mappen med masse morsomt innhold med kjente og ukjente personer fra hele Østfold. Samtidig la stasjonen bli en markedsplass og helt ny flate for lokalt næringliv å få markedsført sine produkter og tilbud døgnet rundt, året rundt.